7 Nisan 2016 Perşembe

Dyned'e nasıl girilir ve Dyned kurulumu

Okullarda İngilizce dersine destek amaçlı çıkarılmış Dyned programına girmek için kullanıcı adı ve şifreye ihtiyacınız olacaktır. 
Bu kullanıcı adı ve şifre size okul tarafından verilmediyse önce EBA sistemi üzerine girip kullanıcı adınızı ve şifrenizi aşağıdaki adımları gerçekleştirerek öğrenebilirsiniz. 


DYNED KULLANICI ADI VE ŞİFRE ÖĞRENME


http://dyned.eba.gov.tr adresine girin. Bu sitede yandaki resimdeki gibi bir ekran çıkacak ve oradan öğrenci girişine tıklayın. Açılan sayfada girişe tıklayın ve sizi EBA Giriş'e yönlendirecek. Bu EBA sayfasında kullanıcı adına kimlik numaranızı şifre kısmına da size verilen EBA şifresini girin. Eğer Eba şifresi verilmediyse onu da okuldan ya da bir öğretmeninizden temin edin.

Dyned Eba sitesine doğru bir şekilde giriş yapınca yukarıdaki ekrandaki bilgiler çıkacak. Bu bilgilerin doğruluğunu kontrol edin ve asıl kırmızı çerçeve içine alınmış kullanıcı adı ve şifre bilgilerini bir yere kayıt edin.



Sonraki aşama artık DYNED'e giriş aşamasıdır. Masaüstünde bulunan Dyned Student simgesine tıklayın ve program açılınca kullanıcı adı ve şifresini yukarıda kırmızı çerçeve içine alınmış alandaki gibi girin. Burada dikkat etmeniz gereken bir husus kullanıcı adınızdan sonra @meb.edu.tr eklemeniz. Bilgileri girdikten sonra "Giriş Yap" butonuna tıklayın ve DYNED'e giriş yapın.



DYNED KURULUMU



Dyned programı bilgisayarınıza kurulu değil ise öğretmeninizden temin edin ya da 

http://www.gezginler.net/indir/dyned.html adresinden "Dyned İndir" kısmından indirip bilgisayarınıza kurun. İlk çalıştırdığınızda eski sürümü çalışacak ve güncelleme gerekecek. Güncellemeleri yaptıktan sonra yukarıdaki gibi son sürüm açılacak.

Ayrıca Dyned programını Android ve iOS işletim sistemli cep telefonu ve tabletlere de kurup kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder